Solsidens Billard Klub

 

Klubbens historie

I 1988 startede Flemming Dahl Christensen Solsidens Billard- og Dartsalon. På øverste etage var der 14 dartbaner. En dartklub blev stiftet og fik hurtigt over 25 medlemmer.
I stuen var der opstillet 1 snookerbord, 2 helmatch kegleborde og 2 helmatch caramboleborde. Efter annoncering i lokalavisen mødte over 30 mennesker op til stiftelsen af Solsidens Billard Klub, som betalte bordleje til Flemming Dahl Christensen.

Desværre kunne F. D. Chr. ikke få det til at køre rundt økonomisk, og i september 1989 gik Solsidens Billard- og dartsalon på tvangsauktion. Salonen blev overtaget af Kreditforeningen Danmark.

Solsidens Billard Klub skulle nu finde nye lokaler eller overtage salonen fra Kreditforening Danmark.
Efter forhandlinger med Aalborg Kommune, Sparekassen Nordjylland og Kreditforening Danmark lykkedes det bestyrelsen at overtage salonen i februar 1990.

I den mellemliggende periode betalte klubben leje til Kreditforening Danmark. Medlemstallet var faldet fra ca. 125 i foråret 1989 til ca. 30 i september 1989. Som forventet steg dette igen, da alle tidligere medlemmer blev klar over, at klubben havde overtaget salonen. Så i foråret 1990 var vi igen oppe på et samlet medlemstal på ca. 125 personer.

Stiftelse: 21. april 1988